Standard Loop Tie Heave Duty Loop Tie Waler Tie

Standard, kraftige sløyfebånd Produsert av høyfast stål. Er designet for å sikre og holde avstand mellom modulære former.

Standard Loop Tie Heave Duty Loop Tie Waler Tie Beskrivelse

loop tie liste loop tie liste

Standard sløyfebånd: Dette er et enkelt bånd som består av en sløyfet wire som føres gjennom et lite hull i forskalingen og rundt armeringsjernet. Endene av ståltråden tvinnes deretter sammen for å feste båndet på plass. Standard sløyfebånd brukes vanligvis til lettere betonglaster og er enkle å montere og fjerne.

Kraftig sløyfebånd: Dette båndet ligner på standard sløyfebånd, men er tykkere og sterkere. Det brukes til tyngre betonglaster eller når det kreves ekstra styrke. Kraftige sløyfebånd settes også inn gjennom små hull i forskalingen og rundt armeringsjernet, men endene presses vanligvis sammen med et spesialverktøy for å gi ekstra styrke.

Waler Tie: Dette binderen brukes til å sikre forskalingen horisontalt, og består av to eller flere vertikale elementer (vanligvis stålrør) som er forbundet med et horisontalt element (en waler av tre eller stål). De vertikale elementene føres gjennom forskalingen og festes til armeringsjernene, og deretter boltes eller klemmes rørene fast for å holde forskalingen godt på plass. Ankerbindere brukes når det er behov for ekstra horisontal støtte for å forhindre at forskalingen bøyes eller knekker under vekten av betongen.

 

 

En-til-en-kundeservice

Hos oss tilbyr vi personlig kundeservice, bare for deg. Når du ber om et tilbud, kan du stole på at vi kommer tilbake til deg innen 8 timer. 

I tillegg har du en dedikert servicespesialist med deg hele veien. Vi er her for å løse ethvert problem som måtte dukke opp, garantert fra det øyeblikket du henvender deg til oss til den endelige leveransen.

Kontakt oss