Svingbar med øye og øye

Eye & Eye Swivel er en allsidig og ofte brukt maskinvarekomponent i ulike bransjer, blant annet innen marine, bygg og anlegg og rigging. Den er utformet for å gi fleksibilitet, rotasjon og bæreevne i et bredt spekter av bruksområder.

Svingbar med øye og øye Beskrivelse

Eye & Eye Swivel består av to metalløkker, eller øyne, som er forbundet med et roterende ledd. Hvert øye har et hull eller en åpning som gjør det mulig å feste forskjellige gjenstander eller løfteutstyr. Det roterende leddet, vanligvis et kulelager eller et rullelager, muliggjør en jevn og kontrollert svingbevegelse mellom de to øyene.

En av de viktigste funksjonene til Eye & Eye Swivel er å forhindre at tau, kabler eller kjettinger vrir seg eller vikler seg sammen under løfte- eller trekkoperasjoner. Ved hjelp av en svingmekanisme kan de festede linene rotere fritt uten å forårsake for mye stress eller belastning. Dette bidrar til å minimere risikoen for sammenfiltring, reduserer slitasjen på løfteutstyret og øker den generelle sikkerheten.

svingbar

En-til-en-kundeservice

Hos oss tilbyr vi personlig kundeservice, bare for deg. Når du ber om et tilbud, kan du stole på at vi kommer tilbake til deg innen 8 timer. 

I tillegg har du en dedikert servicespesialist med deg hele veien. Vi er her for å løse ethvert problem som måtte dukke opp, garantert fra det øyeblikket du henvender deg til oss til den endelige leveransen.

Kontakt oss